Medewerker machineveiligheid (junior) (m/v)

Industrial Product Solutions is per direct op zoek naar een kundige en pragmatische medewerker machineveiligheid (junior) die ons team kan ondersteunen bij het volbrengen van onze CE-markeringstrajecten en overige machineveiligheidsissues.  

Als medewerker machineveiligheid ga je ervoor zorgen dat de compliance op het gebied van machineveiligheid op orde is én daarna ook blijft. Je voert hierbij risicobeoordelingen uit, begeleidt het traject om te komen tot CE-markeringen, voert audits uit en controleert ontwerp- en procesdocumenten van opdrachtnemers. Daarbij werk je in multidisciplinaire teams met daarin onder meer engineers, projectmanagers en technisch personeel.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een kandidaat met:

  • een (bijna) afgeronde hbo- of wo-opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde, technische natuurkunde, een gelijkwaardig technische studie of veligheidsmanagement;
  • affiniteit met het thema machineveiligheid of de ambitie hierin te verdiepen; of een afgeronde opleiding Certified Machinery Safety Expert;
  • bekendheid met technisch schrijven en industriële automatisering is een pré; 
  • goede skills als het aankomt op plannen, organiseren en het nakomen van afspraken;
  • een proactieve, precieze en flexibele houding; 
  • gevoel voor de belangen van opdrachtgevers en stakeholders;
  • interesse in de ontwikkelingen op het raakvlak van elektrotechniek, IT en werktuigbouwkunde; 

Wat bieden we je?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 28 – 40 uur. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis, ervaring en contractvorm. In overleg nemen we graag de omvang en de duur van deze tijdelijke opdracht door, met mogelijkheden op een vast dienstverband. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste en behulpzame collega’s. 

Interesse?

Ben jij die flexibele en gedreven veiligheidskundige waar wij naar op zoek zijn? En zie jij IPS zeker ook wel zitten? 

Stuur dan jouw CV en motivatie naar mverwijs@industrialproductsolutions.nl t.a.v. Michiel Verwijs