Mi Flow

Mi Flow is een hoogwaardige oplossing voor kleinere capaciteiten die niet onderdoet voor de resultaten van grotere waterunits. Dankzij de slimme en eenvoudige configuratie krijgt u veel professionaliteit tegen een lage kostprijs. Of u nu op zoek bent naar een waterunit voor uw DFT/NFT systemen, een hoger niveau van automatisering wilt bij het maken van uw voedingswater, druppelsysteem, irrigatie of een kleine nieuwe teelt wilt starten? De Mi Flow waterunit is van alle markten thuis.

De besturing van de Mi Flow waterunit is volledig geautomatiseerd tot en met een online besturing. Dit maakt de Mi Flow een turn-key oplossing die eenvoudig zelf te installeren is (Plug & Play).

MI FLOW EXTRA OPTIES

Optie 1: Zuurstofvoorziening

Zuurstof is een onmiskenbaar element dat planten nodig hebben om voeding op te nemen. De IPS zuurstofdispenser biedt een uitstekende en natuurlijke manier om opgeloste zuurstof (DO) aan te maken.

Optie 2: Uitgaande elektrische kleppen

Mi flow kan worden uitgebreid met kleppen waarmee u verschillende delen van de kas apart van water kunt voorzien. Met deze uitbreiding wordt ook de software uitgebreid en kunt u deze keuze zelf instellen qua sectie en tijd. De kleppen worden aangestuurd door de Mi flow en voorzien van stroom.

Optie 3: Inkomende elektrische kleppen

Bij DFT-systemen wordt het water vanuit de vijver rondgepompt naar de Mi Flow. Het rondpompen van het water gebeurt periodiek, rekening houdend met een zo groot mogelijke rust rond de planten. Omdat het rondpompen periodiek en op een bepaald tijdstip gebeurt, is er de mogelijkheid om meerdere secties achter elkaar te gebruiken. Bij deze optie biedt de software ook de mogelijkheid om de inkomende en uitgaande kleppen in het gewenste tijdslot te kiezen. Ook hier worden de kleppen door Mi flow aangestuurd en van stroom voorzien.

Optie 4: Mi Split

De Mi Split is een roestvrijstalen frame waarop de inkomende en uitgaande kleppen worden gemonteerd en dat via een flensverbinding rechtstreeks op de Mi-Flow kan worden geschroefd. De inkomende en uitgaande kleppen zijn voorzien van een flensaansluiting waarmee u eenvoudig uw eigen leidingwerk kunt aansluiten. Alle kleppen worden via een centrale kabel met de Mi-Flow verbonden en via de software ingesteld.

Optie 5: Afstandsbediening

Om afstandsbediening op de Mi flow te realiseren, wordt een computer op de waterunit geplaatst. De computer heeft een internetverbinding. Met deze computer heeft u toegang tot de volgende besturingsfunctionaliteiten:
•  Toegang op afstand tot het plc-bedieningsscherm. Hiermee kunnen aanpassingen worden gemaakt in de bedieningsschermen van de Mi Flow unit. U kunt ook de alarmmeldingen bekijken.
• Toegang op afstand in de BLUELAB controller waar alle instellingen kunnen worden aangepast en historische overzichten kunnen worden gemaakt.
De computer wordt plug & play geïnstalleerd en geleverd.

MI FLOW TOEPASSINGEN

Geïnteresseerd in de Mi Flow of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier.