Watermanagement

Waterinstallaties op maat
Een belangrijk onderdeel van uw kweeksysteem is de kwaliteit van het gietwater. IPS levert complete waterinstallaties op maat. We ontwerpen alle installaties op basis van de behoeften van uw kas en kweeksysteem. Tijdens het ontwerpproces brengen we in overleg met u alle eisen van uw installatie in kaart en van daaruit bepalen we de samenstelling van de installatie. Onze filosofie is gericht op het aanpakken van oorzaken, niet op het bestrijden van gevolgen. Onze op onderzoek gebaseerde aanpak resulteert in het gebruik van de nieuwste technologieën en trends, waaronder slimme detectie en machine learning. Dit resulteert in duurzame en efficiënte producten.

Zuurstof Injectie Unit en algenbestrijdingsinstallatie
Veel onderdelen van de door ons geleverde waterinstallaties worden geleverd door onze partners. Onze op onderzoek gebaseerde aanpak heeft echter geleid tot de ontwikkeling van een gepatenteerde Zuurstof Injectie Unit binnen ons bedrijf en de dealer van een ultrasone algenbestrijdingsinstallatie. Deze kunnen binnen onze waterinstallatie worden toegepast maar staan ook los in uw bestaande installatie.

Zowel de zuurstofunit als de algenbestrijdingsinstallatie kunnen binnen onze waterinstallaties worden toegepast, maar wij kunnen ze ook los leveren als element van uw bestaande installatie. Industrial Product Solutions zal u adviseren welke mogelijkheden er voor u aanwezig zijn en wij helpen u graag bij het ontwerpen van de perfecte waterinstallatie voor uw kas en kweeksysteem.

http://www.industrialproductsolutions.nl/wp-content/uploads/2018/03/QQ-Photo20180310104229.jpg
http://www.industrialproductsolutions.nl/wp-content/uploads/2018/01/water.jpg