Over ons

Waarom IPS?
Industrial Product Solutions BV produceert originele en innovatieve technologische oplossingen voor het kweken van planten. We gebruiken de nieuwste technologieën op het gebied van telen, oogsten en verpakken. Onze systemen behalen een maximale opbrengst met minimale input van natuurlijke hulpbronnen en arbeid. Om op de hoogte te blijven van productietechnologieën, plantensoorten en markttrends houden we continu contact met klanten, telers en wetenschappelijke onderzoekers. Onze belangrijkste expertise ligt op het gebied van hydrocultuur. Zowel de biologische kennis als de benodigde technische knowhow over deze manier van telen zijn bij ons aanwezig. Het voortdurende onderzoek van IPS naar hydrocultuur zorgt ervoor dat we de best mogelijke systemen leveren die er momenteel zijn.

Filosofie van IPS
Sleutel in de filosofie van IPS is onze geïntegreerde aanpak: we bedienen onze klanten niet alleen met teeltsystemen, maar ook met apparatuur voor water management en zelfs LED’s! Een goede integratie van deze drie elementen is de basis van het succes van onze producten.

Niet alleen hydroponics
We leveren niet alleen hydrocultuursystemen, maar zijn ook in staat om nieuwe productielijnen te ontwikkelen voor meer conventionele manieren van telen. Wij leveren altijd maatwerk, waarbij de voorkeuren van de klant centraal staan.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

IPS partners


IPS systemen*

*Hier worden producten verkocht die geteeld zijn op onze systemen.